Den Haag, de stad van regeringen, het parlement en het koninklijk huis Den Haag ; Rotterdam, haven en stad - de economische motor van Nederland

Dag 1

We rijden via Antwerpen richting Den Haag. Korte stop onderweg. Bezoek aan Den Haag, één van de meest bijzondere steden van Nederland. Niet alleen omdat hier de regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’. We gaan op ontdekking in Den Haag met een bezoek aan het Mauritshuis. Het Mauritshuis is de thuis van de beste Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. Meesterwerken als ‘het Meisje met de parel’ van Vermeer zijn permanent te zien in de museumzalen van dit zeventiende- eeuwse monument. Lichte lunch. In de namiddag rijden we naar de Pier van Scheveningen, een plek waar altijd wat te beleven valt. Vrije tijd. Verder naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 2

Ontbijtbuffet in het hotel. Rit naar Rotterdam. We beginnen met een mooie rondvaart door de havens van Rotterdam. De jaarlijkse overslag van de haven van Rotterdam is zo’n 461,2 miljoen ton. Hiermee is de Rotterdamse haven de grootste haven van Europa. We zien de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. We rijden naar Hotel New York voor een heerlijk brunchbuffet. In de namiddag neemt onze gids u nog mee door de stad, of kan u zelf genieten van vrije tijd om te shoppen. De Rotterdamse ‘koopgoot’ biedt u ruim 40 winkels met een verrassend aanbod in fashion, lifestyle, cadeaus en horeca. In de late namiddag vertrekken we huiswaarts.

Hotel

Golden Tulip Zoetermeer *** in Den Haag

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag ligt naast de snelweg A12 en op slechts 5 minuten lopen van het treinstation Zoetermeer. Het heeft een brasserie en een bar met een tuinterras. WiFi is gratis beschikbaar in het hele hotel.
De moderne kamers van het Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag zijn gezellig ingericht en zijn voorzien van satelliet-tv en kofie- en theefaciliteiten.

Periode

€ 230
05/05/2018 – 06/05/2018

€ 230
20/10/2018 – 21/10/2018

Eenpersoonskamer : +€ 48

Eigen autocar

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van vol pension in een tweepersoonskamer
  • Bezoek Mauritshuis en havenrondvaart
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Overige toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze kamertype (eenpersoons / tweepersoons)
Gewenste opstapplaats
Wenst u een verzekering?
Nog een vraag of opmerking?