Het mooiste stukje Limburg - Limburg fietsparadijs

Dag 1

Na het inladen van de fietsen rijden we richting ons hotel in Venray. Aankomst in het hotel en uitladen etsen. Lichte lunch in het hotel. Na de middag maken we een eerste fietstocht richting het gezellige Horst. Onderweg vrije stop voor koffiepauze. (afstand: 42 km) Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 2

Na het ontbijt beginnen we aan een mooie fietstocht richting Deurne. We passeren een Britse & een Duitse militaire begraafplaats. We zien ook het mooie natuurgebied de Mariapeel. Vrije lunch in Deurne. Verder naar Milheeze en korte stop aan de molen “Nooit gedacht” van Merselo. Eindigen doen we vandaag met een stop in het centrum van Venray (af- stand: 67 km). Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 3

Ontbijt. We vertrekken richting Afferden. We stoppen aan de ruïne van het kasteel Bleijenbeek en rijden een eerste maal door de Maasduinen. Vrije lunch in Well. We fietsen over de Maas richting Wanssum, vrije stop. Terug naar het hotel voor avondmaal en overnachting. (afstand: 55 km)

Dag 4

Ontbijt. Vanuit het hotel rijden we nu door tot Blitterswijk waar we het pont “Tante Jet” over de Maas nemen. We vervolgen de rit naar en door “Landgoed de Hamert” een prachtig duin- en bosge- bied. We zijn hier niet ver van de Duitse grens en langs de route zien we duidelijk de oude loopgrachten. We fietsen verder naar Arcen waar we een bezoek aan de Kasteeltuinen brengen. Vrije lunch. Na de middag terug naar het centrum van Arcen waar we het voetveer nemen over de Maas. Verder via Broekhuizenvorst en Meerlo naar het hotel. (Afstand: 47 km) Wie niet geïnteresseerd is in de tuinen en méér kms wenst af te leggen kan een lus maken door de Leermarkse- en Schandelose heide. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 5

Na het ontbijt maken we nog een laatste lus. (afstand: 28 km) Rond 13u00 komen we terug aan bij het hotel waar we een lichte lunch genieten. Na het inladen van de bagage en de fietsen rijden we terug richting Assenede.

Kunnen we deze gebruiken_preview

Hotel

Hotel Asteria **** in Venray

Hotel Asteria is gelegen aan de rand van het gezellige Venray. Het hotel beschikt over 114 kamers. Elke kamer is zeer ruim en voorzien van alle comfort. Zo beschikken alle kamers over comfortabele bedden, televisie, telefoon, airconditioning en draadloos internet. Daarnaast heeft de badkamer douche en/of bad en toilet. Naast de faciliteiten van het hotel, zoals het restaurant, de brasserie, de bar en de lounge zorgt ook de omgeving voor een ontspannend verblijf.

Periode

€ 495

04/06/2018 – 08/06/2018

Eenpersoonskamer : +€ 80

Huur E-bike : +€ 75

Eigen Diederik Autocar + Fiets

 

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis heen en terug per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
  • vervoer van uw eigen fietsen met fietsremorque
  • Lichte lunch op dag 1 en dag 5
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Eventuele toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Enkel opstap Assenede & Antwerpen mogelijk voor deze reis

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze kamertype (eenpersoons / tweepersoons)
Gewenste opstapplaats
Wenst u een verzekering?
Nog een vraag of opmerking?