De lichtstad, stad van de liefde en van de mode

Parijs, de hoofdstad! Speel verstoppertje tussen de zwart-witte zuilen van Daniel Buren bij het Palais Royal en neem je meest fotogenieke pose aan in Musée Rodin. Ga de beroemde Franse personen in het Panthéon begroeten en struin langs de boekenstalletjes aan de Seine.De Champs-Elysées is het paradijs voor fashionista’s, voor snuffelaars is dat de vlooienmarkt bij Saint-Ouen.

Dag 1

We rijden richting Parijs met koffiestop onderweg. Aankomst in Parijs in de late voormiddag. We maken een rondrit langs de bijzonderste monumenten van de stad: Opera, Place Vendôme, Place de laConcorde, Champs Elysées, Arc de Triomphe, Trocadero (stop voor foto’s en uitzicht), Rue du Faubourg St. Honoré met Elysée paleis, Eiffeltoren en Invalides.Tijdens deze rondrit gelegenheid tot vrije lunch. Wie wenst kan een boottocht op de Seine maken. Mogelijkheid voor winkeltijd bij de warenhuizen: Printempsen Galeries Lafayette. Gelegenheid tot avondmaal en tot het bijwonen van een voorstelling in de beroemde Moulin Rouge. Overnachting in hotel

Dag 2

Na het ontbijtbuffet rijden we naar Ile de la Cité waar uitgestapt wordt voor bezoek aan de Notre Dame en een wandeling langs de bouquinisten naar o.a. Stadhuis en Centre Pompidou. We maken nadien een rit door het Quartier Latin: Sorbonne, Panthéon, Luxemburg paleis en Boulevard St. Michel. Vrije lunch. Rit naar Montmartre voor een bezoek: langs Marché St. Pierre gaat het naar de Place du Tertre, Sacré Coeur en de kerk St. Pierre. Vertrek naar Belgie in de late namiddag met onderweg een vrij diner in een wegrestaurant.

Hotel

Hotel Résidence Europe *** in Parijs

Dit stijlvolle hotel ligt net buiten het centrum van Parijs en in de buurt van metrostation Mairie de Clichy. Het hotel biedt klassieke kamers en hedendaagse appartementen en studio’s, die allemaal voorzien zijn van een satelliettelevisie en gratis WiFi. In de ontbijtruimte wordt dagelijks een compleet ontbijtbuffet geserveerd. Gasten kunnen een drankje nuttigen in de trendy lounge of op het verwarmde terras.

Periode

€ 175
06/07/2019 – 07/07/2019
26/10/2019 – 27/10/2019

Eenpersoonskamer : +€ 25

Eigen Diederik Autocar

 

Tijdens deze reis wordt veel gewandeld !

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van kamer en ontbijt in een tweepersoonskamer
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Eventuele toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze Kamertype (verplicht invullen)
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: