×

9 dagen Slovenië juni 2019

Comments (2)

  1. Patrick Van Landeghem Reply

    Op 20 juni zijn we vertrokken voor een 9 daagse reis naar Slovenië. We hebben een heel leuke reis gehad. Heel fijne reisgenoten, gelukkig geen heel grote groep. Zeer gevarieerd programma met toch voldoende “vrije tijd” zodat het geheel niet overvol zat met dus voldoende “rustmomenten”. Alles goed georganiseerd, gedienstige en bekwame chauffeur. Goede hotels, ook die op de heen- en terugreis. En zeker heel belangrijk voor het welslagen van een reis : een uitstekende gids. Heel erg bedankt hiervoor, Bart. Jij was niet enkel een heel bekwame gids, maar ook een zeer goed reis(bege)leider. Hopelijk komen we je op een latere reis nog opnieuw tegen. Voor ons is die volgende reis intussen al vastgelegd. Wij gaan in september naar Engeland.

  2. Bart Warreyn Reply

    Beste Hilde en Patrick, Heel fijn om dit te lezen, bedankt voor jullie mooie feedback. Nog heel veel andere fijne reizen toegewenst. Vriendelijke groet, Bart.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.