×

8 dagen Sicilië juli 2019

Comments (7)

 1. Charlotte & Manon Vyvey Reply

  Ik heb heel erg van deze groepsreis genoten mede mogelijk gemaakt dankzij een fantastische gids en een zeer aangename en grappige chauffeur. Het programma was zeer gevarieerd waardoor er ook tijd gemaakt werd om na een dag vol cultuur even te ontspannen in het zwembad. Ik raad u deze reis zeker aan en nog veel plezier gewenst!

 2. Erwin Willemyns Reply

  Ik heb nu al heimwee naar onze Sicilie -reis ondanks de ellende en vermoeidheid, Het was een zeer toffe reis en een erg goede groep!!Bedankt ook voor de bijkomende foto’s.
  Erwin en Monique

 3. Bruynseels Christiaan Reply

  We hebben genoten van Sicilië en de fijne groep die elkaar hielp en ondersteunde, aangevuld met Koen een goede warme gids waarmee je goed kon praten, natuurlijk niet te vergeten Frank, onze autista die ons veilig rondtoerde. Voor herhaling vatbaar, wel een andere bestemming dan, want Sicilië hebben we nu gezien in al zijn pracht. Diederik reizen mag terecht fier zijn op deze mensen! Mijn bewerkte foto’s volgen nog.

 4. Martine De Mangelaere Reply

  Onze reis naar Sicilië was fantastisch! Met mooie herinneringen. Beide hotels fraai gelegen! Hotel Orizzonte met uitzicht op de Etna en het aan de baai gelegen hotel Splendid La Torre met een uniek uitzicht over de baai.
  Ondanks de chaos in het verkeer doorkruisten we het mooie eiland zonder enig gevaar dankzij de rijvaardigheid van onze chauffeur Frank. De kennis van de gids was optimaal. Beiden sympathiek, alsook alle medereizigers! Er heerste een goede samenhorigheid in de groep. Kortom, dit was een fantastische reis met vele bezienswaardigheden en een rijke cultuur en zal voor altijd in mijn geheugen gegrift staan!
  Arrivederci a tutti!!!

 5. Martine De Mangelaere Reply

  Onze reis naar Sicilië was fantastisch. Met mooie herinneringen die we kunnen koesteren. Beide hotels waren fraai gelegen. Hotel Orizzonnte met uitzicht op de Etna was subliem. En het aan de baai gelegen hotel Splendid La Torre met een uniek panoramisch uitzicht over de baai. Ondanks de chaos in het verkeer doorkruisten we het mooie eiland zonder enig gevaar dankzij de rijvaardigheid van onze chauffeur Frank. De kennis van onze gids Koen, was optimaal. En beiden sympathiek, alsook alle medereizigers. Er heerste een grote samenhorigheid in de groep. Kortom, dit was een fantastische reis, met vele bezienswaardigheden en een rijke cultuur en zal voor altijd in mijn geheugen gegrift staan.
  Arrivederci a tutti

 6. Betsy Reply

  Betsy
  Mijn eerste groepsreis was een voltreffer op elk vlak: Sicilië een prachtig land! Een toffe groep, een heel goede gids en een zeer ervaren chauffeur.Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

 7. Remco Catteeuw Reply

  Prachtige reis met een geweldige groep!
  Heb er ontzettend van genoten.
  Remco

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.