×

5 dagen Rome augustus 2019

Comments (5)

 1. Annelies Hegger Reply

  Wij (Frans en Annelies, uit Hulst, Ned.)hebben genoten van deze 5-dagenreis in Rome. Onze gids Jan heeft ons heel veel laten lopen, maar daardoor hebben we ook veel gezien. En wat heeft die man een kennis in huis, onvoorstelbaar! Jaartallen, geschiedenis. ook leuke anekdotes, grapjes, etc. Het was fantastisch, dank je Jan! Wij willen ook de chauffeur Frank bedanken voor zijn hulp. wegwijs in de metro en het zoeken van lekkere restaurantjes.
  Ook de hele groep was formidabel. Wij waren de enige “reserve” Hollanders (Hulst, Zeeuws-Vlaanderen) maar we werden direct opgenomen door de hele groep. SUPER TOF.
  Het waren allemaal lieve mensen!!

 2. Marnix Vindevogel Reply

  Marnix en Nelly Vindevogel

  De citytrip naar Rome was voor ons ( Nelly en Marnix) een voltreffer. Prachtige stad met zeer mooie gebouwen en veel rijkdom waarop men niet uitgekeken raakt.. Alle bezienswaardigheden werden op een deskundige wijze en met de nodige humor toegelicht door Jan; een gids met een enorme kennis over Rome in al zijn aspecten. Ook de chauffeur Frank gaf het beste van zichzelf. De sfeer in de groep ( 21 personen) was uitstekend. Iedereen had het soms lastig met het vele wandelen door Rome in het zeer warme weer met temperaturen boven de 40 gr maar elke morgen vertrokken we met nieuwe moed.
  Dank Jan, Frank en Ingeborg. Diederik is zeker een aanrader.

 3. Paul en Simonne Valaert – Rooman Reply

  Hallo Frank, hartelijk dank voor de mooie groepsfoto, en ook de andere foto’s! Security soms wat omzeild zeker? Tof !! Het was zalig om met jullie Rome te ontdekken. Jan de gids was een lopende encyclopedie ! Alsof de geschiedenis zich herhaalde. Fantastische dingen gezien, kathedralen, musea, palazzo’s, en niet te vergeten Cornelia, in groepjes van 7 ! 🙂 Alles staat in ons geheugen gegrifd. En de zorg van jou Frank dat we toch niet verloren zouden lopen was rustgevend, zeker na de vele kilometers stappen. Ook vele groeten aan al onze medereizigers, het was een leuke groep ! Paul en Simonne Valaert-Rooman uit Sint-Pauwels in het Zoete Land van Waas.

 4. JAN LAMEIRE- CLAEYS GRETA Reply

  Hallo Frank, vandaag zijn we een weekje reeds terug thuis van onze reis naar Rome met Diederik reizen. Het was onze eerste groepsreis die we gedaan hebben. Het programma zat goed gevuld, onze voetjes werden niet gespaard. Maar onze gids bleef optimistisch, ondanks de niet normale hoge temperaturen. Maar……we hebben ontzettend veel gezien, met heel veel boeiende uitleg van onze gids Jan. Niets was hem teveel, een ommetje hier, een straatje verder naar het volgende museum, kortom…..vijf blaren op mijn voeten was het gevolg ervan. Maar we hebben genoten van Rome, de metro, de prachtige gebouwen, Vaticaan, de ganse groep lieve, aangename mensen, enz….. Aan Ingeborg, Jan en Frank, dikke mercie!!! Aan Diederik reizen,- tot de volgende reis !! Groeten Greta en Jan(kleine Romein?!….)

 5. declercq jp-van de steene Reply

  wij moeten frans en annelies van hulst bij treden, onze gids jan 80 jaar is èèn cyclopedie ,wat een kennis van italie ,toffe man ,een olifanten geheugen van jewelste en zeker een zeer toffe groep ,goed gewandeld -+60-65km vèèl gezien ,wat is Rome toch mooi !!!
  hotel iets te ver van de eerste metro -+2,50km en die hitte ;spijtig dat de bus niet wat verder kon rijden ;met die speciale vergunning kon dat niet zei frank julie chauffeur toffe man en direct bereid om u te helpen ,al meermaals met frank mee geweest op andere reizen ,en vergeet zeker niet te zeggen tegen de gids jan dat 3x 7 = 21 !!!
  toffe groep allemaal , bedankt en tot de volgende reis ,

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.