Prachtige natuur met oneindige bossen. Bezoek aan het bekende bloemeneiland Mainau in de Bodensee

Dag 1

Afreis vanuit de verschillende opstapplaatsen. Via Luxemburg en Metz bereiken we Straatsburg. Lunch en kort stadsbezoek. We nemen een mooie route naar Triberg. In de vroege avond aankomst in ons hotel voor het avondmaal en de overnachting.

Dag 2

Na het ontbijt volgt een dagexcursie naar Triberg met zijn bekende watervallen en bezoek aan de grootste koekoeksklok ter wereld. Na de middag uitstap naar Gutach met zijn vermaarde Freilichtmuseum. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 3

Ontbijt. We vertrekken richting de Bodensee voor een bezoek aan het eiland Mainau met zijn wonderbaarlijke bloemenpracht. We rijden even langs de Rijnwaterval in Schaffhausen, Europa’s grootste waterval. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4

Ontbijt. Uitstap naar het Glottertal en Freiburg. De Münster in Freiburg is zeker aan te bevelen! Vrij middagmaal. We rijden langs Sankt Peter voor bezoek aan het barokke kloostercomplex. Bezoek aan Furtwangen, een stad met een industrieel verleden. Op een gegeven moment was Furtwangen een belangrijke producent van klokken die daar werden gemaakt en over de hele wereld verkocht. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 5

Na het ontbijt beginnen we onze terugreis. We houden nog even halt voor een bezoek aan Baden Baden. Vrij middagmaal. Nadien terugkeer naar België, waar we in de avond aankomen op de verschillende afstapplaatsen.

Hotel

Best Western Plus Schwarzwald Residenz *** in Triberg

Dit 3-sterrenhotel bevindt zich op 5 minuten lopen van het centrum van Triberg.
Het BW Hotel Schwarzwald Residenz biedt een spa, binnenzwembad en gratis WiFi. Alle kamers zijn voorzien van een balkon, kabel-tv en thee- en koffiefaciliteiten.
De spa is uitgerust met een Finse sauna, solarium en massages. U kunt gratis gebruikmaken van het zwembad. Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Het terras is een perfecte plek om te dineren en te ontspannen.

Periode

15/05/2020 – 19/05/2020 GEANNULEERD !!

09/09/2020 – 13/09/2020

 

€ 565

 

Eenpersoonskamer : +€ 60

Eigen Diederik autocar

 

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Eventuele toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming**
Afreisdatum**
Aantal personen**
Voornaam reiziger 1**
Achternaam reiziger 1**
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer**
Postcode en gemeente**
E-mailadres**
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
** verplicht in te vullen velden
Keuze Kamertype
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: