Een tocht door de prachtige Koninklijke bossen bij Apeldoorn.

Zin in een heerlijke fietstocht? Rondom Apeldoorn vind je de mooiste bossen van Nederland.
Je kunt uren dwalen door uitgestrekt en gevarieerd woud. Bereid je voor op de nodige klimmetjes, want het is er heuvelachtig.

.

Dag 1

Vanuit Assenede, via Antwerpen, rijden we naar Apeldoorn. Aankomst in het hotel rond de middag. Uitladen fietsenen lichte lunch in het hotel. Na de lunch maken we nog een korte rit (+/- 33 km) rondom het paleis Het Loo en kerenterug door het centrum van Apeldoornwaar we een vrije stop voorzien.Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 2

Na het ontbijt vertrekken we voor een route door een gevarieerd landschap. We rijden langs Beekbergen waar een museum van stoomtreinen is. Verder naar Loenen(1ste stop), Eerbeek en Laag Soeren. Na de lunch langs het Apeldoorns kanaal en Klarenbeek terug naar het hotel. (+/- 58 km) Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 3

Vandaag een rit door bos en heidegebied, in Hoog Soeren stoppen we aan eenidyllisch kerkje waar zeer veel koppels trouwen (breng dus gerust uw geliefde mee). Van daar verder naar Garderen, het mooie stadje midden de Veluwe. Dan langs het militair domein Nieuw Milligen en Kootwijk met zijn legendarisch radiostation. Terug naar het hotel via Hoog Buurlo. We hebben drie stops onderweg en fietsen +/- 60 km. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 4

Vandaag rijden we naar Gorsel, de andere kant van de Ijssel. Eerst door Apeldoornen langs het watersportcentrum Busslo en over Wulp tot aan de Ijssel. We volgen de rivier op de dijk tot het Gorsels pontje, we stoppen aan het Canadees Memorial enlunchen er in De Kribbe. Na de middag volgen we verder de Ijssel tot aan een tweede monument waar in 1945 bij de bevrijding de rivier over gestoken is. Via Klarenbeek kunnen we terug naar ons hotel fietsen wat we na +/- 59 km bereiken.

Dag 5

Op de laatste dag doen we nog twee heidegebieden aan. Via Ugchelen
met zijn gerestaureerde watermolen,Apeldoorn en Hoog Soeren bereiken we de Asselse heide en verder de Hoog Buurlose heide. Door het Ugchelse bosrijden we terug naar het hotel, +/- 31 km op de teller. Lichte lunch in onshotel. Daarna inladen van de fietsen en terugreis naar Antwerpen en Assenede.

Kunnen we deze gebruiken_preview

Hotel

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

Het Van der Valk Hotel Apeldoorn – deCantharel ligt in een groene omgevingen dicht bij het centrum van Apeldoorn. De accommodatie biedt ook een modern restaurant en een hotelbar. De modernekamers van het hotel zijn voorzien vaneen flatscreen-tv. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een douche.Er is gratis WiFi beschikbaar. Hetwellnesscentrum bestaat uit voetbaden, een sauna, verwarmde waterbedden en een Turks stoombad. Massages zijn beschikbaar tegen een toeslag.

Periode

€ 590

03/06/2019 – 07/06/2019 (VOLZET)

Eenpersoonskamer : +€ 165

Eigen Diederik Autocar + Fiets

 

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis heen en terug per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
  • vervoer van uw eigen fietsen met fietsremorque
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Eventuele toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Enkel opstap Assenede & Antwerpen mogelijk voor deze reis

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze Kamertype (verplicht invullen)
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: