Een veelzijdig vakantieoord.

Een mooi landschap, gezellige plaatsen en heerlijke stranden. Aan de Adriatische kust vind je het allemaal! Breng een bezoekje aan de stijlvolle plaats Riccione of ga naar het overbekende Rimini, waar je kunt genieten van mooie bezienswaardigheden. Op de stranden van de Adriatische kust kun je heerlijk zonnebaden en als je zin hebt in afkoeling is een duik nemen in de diepblauwe zee de beste oplossing.

Dag 1

Lijnvlucht vanuit Brussel naar Bologna. Op de luchthaven wacht de autocar ons op. Transfer naar ons hotel in Rimini. Vrije tijd. Avondmaal en overnachting.

Dag 2

Ontbijt. In de voormiddag rijden we naar Gradara voor bezoek aan het kasteel en de oude stad. Vrij middagmaal. In de namiddag uitstap naar San Marino, een van de kleinste landen ter wereld. Het op vier na kleinste land ter wereld, om precies te zijn. Deze microstaat is de enige overlevende staat van Italië’s voormalige (een zeer machtige) stadstaat netwerk en is tevens de oudste soevereine staat ter wereld, en de oudste republiek, uit 301 na Christus. Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting

Dag 3

Vrije voormiddag voor wandeling of strand. Vrij middagmaal. In de namiddag uitstap naar Urbino: bezoek aan het geboortehuis van Raffaëlo en het Palazzo Ducale. Tegen de avond terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 4

Na het ontbijt vertrekken we naar Ravenna voor een geleid bezoek aan de stad:
San Apollinare in Classe San Vitale, Mausoleum van Galla Placidia, de Dom, het Battisterio en het graf van Dante. Gelegenheid tot middagmaal in Ravenna. In de namiddag rijden we door naar Cesenatico, voor kennismaking en vrije tijd. Door naar Rimini voor avondmaal en overnachting.

Dag 5

Ontbijt. Vertrek naar het oude Verucchio met zijn kasteelruïne, verder naar San Leo: een oude vesting met stoere burcht op een steile rots. Vrij middagmaal. Nadien door naar Rimini voor vrije tijd. Transfer naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 6

Ontbijt en vrije tijd. Aansluitend transfer naar Bologna voor terugvlucht naar België.

Hotel

Hotel Vienna Ostenda **** in Rimini

Hotel Vienna Ostenda in Marina Centro beschikt over een prima restaurant en heeft een uitstekende locatie aan zee. Het gebouw dateert uit de 18e eeuw en ligt in het belangrijkste voetgangersgebied van Rimini. De elegante kamers van het Vienna Ostenda combineren een klassieke stijl met moderne voorzieningen, zoals satelliet-tv en airconditioning.

Periode

€ 875
23/04/2019 – 28/04/2019

Eenpersoonskamer : +€ 90

Viegtuig + Eigen Diederik autocar

Praktisch

Inbegrepen

  • Internationale vluchten Brussel – Bologna – Brussel
  • Rondreis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
  • Luchthaventaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Overige toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze Kamertype (verplicht invullen)
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: