Proef de lente! Overdag varen is meer genieten van het uitzicht.

Dag 1

Via Antwerpen en Lummen rijden we naar Keulen waar we rond de middag inschepen aan boord van de MS Rhein Prinzessin. Het schip vertrekt in de namiddag richting Koblenz, één van de mooiste en oudste steden van Duitsland met een geschiedenis van meer dan 2000 jaar. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 2

Tijdens ons ontbijt vertrekt het schip richting Rüdesheim. Door de ligging van deze stad, werd dit in de 19e eeuw een populaire bestemming voor gastronomie en vertier. Gelukkig is deze reputatie gebleven! Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 3

Zeer vroeg voor de ochtendgloren vertrekt onsschip richting Speyer. Ontbijtbuffet aan boord. Speyer was een van de belangrijkste steden in het Romeinse Rijk en is bekend om de grootste Rooms-Katholieke kerk in de wereld, de St. Mary Kathedraal. Na het avondmaal zet het schip koers voor een nachtvaart richting Straatsburg. Overnachting aan boord.

Dag 4

Ontbijt aan boord. Vandaag hebben we een ganse dag in Straatsburg, een dynamische stad waar diverse Europese instellingen gevestigd zijn maar waar we ook erkend historisch erfgoed zullen ontdekken. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 6

Vroeg in de ochtend vertrekt ons schip richting Andernach. Wij genieten nog van een brunch aanboord. We verlaten het schip kort na de middag en hebben nog even tijd om de stad te verkennen. Nadien rijden we terug richting België.

Dag 5

Ontbijt en middagmaal aan boord. Kort na demiddag bereiken we Mainz. Vanaf de Rijn gezien ziet de stad er voornaam, rustig en een beetje streng uit, maar wanneer u de kronkelige, nauwe steegjes in het centrum doorgaat zult u zien dat het hier altijd even gezellig en druk is. Avondmaal en overnachting aan boord.

Schip

Het schip MS RHEIN PRINZESSIN ****

Dit is een schip dat met veel zorg en toewijding volledig gerenoveerd is en zo een grotere luxe en comfort biedt. 4 passagiers dekken: de stijlvol ingerichte Panorama-Lounge met bar en restaurant, kleine scheepsboutique, bibliotheek, lift (Neptun dek is niet bereikbaar per lift), een klein wellnesscenter met sauna, fitness, kleine jacuzzi en douche, zonnedek met ligstoelen.

Alle kajuiten hebben buitenzicht, zijn comfortabel en elegant ingericht en ongeveer 15 m2. Allen voorzien van douche/toilet, haardroger, airconditioning, radio, SAT-TV, safe, telefoon en 220V wisselstroom.

 • Orion dek: kajuit met balkon
 • Saturn dek: kajuit met grote vensters (kunnen niet geopend worden)
 • Neptun dek: kajuit met kleine vensters (kunnen niet geopend worden)

Casual dress code (tijdens de “Captains evening” worden mannen gevraagd een pak te dragen en vrouwen om een jurk te dragen, formele avondkledij is niet verplicht) – boord taal Duits – munteenheid Euro – alle grote kredietkaarten worden aanvaard Uitgebreid ontbijtbuffet, meerdere gangen lunch en diner – namiddag koffie/thee – kwalitatieve Europese keuken.

Periode

20/03/2019 – 25/03/2019

€ 639 Neptun dek (klein venster)

€ 689 Saturn dek (panorama venster)

€ 789 Orion dek (balkon)

 

Eenpersoonskajuit : op aanvraag

 

 

Praktisch

Inbegrepen

 • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
 • Verblijf op basis van vol pension in een tweepersoonskajuit
 • Welkomstcocktail & Captains dinner
 • Vrij gebruik van alle faciliteiten aan boord
 • Baan en haventaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

 • Eventuele toegangsgelden
 • Fooien (ca. 8 EUR per nacht per persoon)
 • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Enkel opstap Assenede, Oostende, Gentbrugge, Antwerpen & Lummen mogelijk voor deze reis

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze Kamertype (verplicht invullen)
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: