Ambiance verzekerd! Een beleef- en muziekprogramma

Deze reis brengt u naar het Zillertal in Tirol. Hier geniet u van de prachtige natuur en van schitterende optredens van de Oostenrijkse sterren! Het hotel voorziet een gevarieerd muziek- en amusementsprogramma. Voor u treden onder andere op: het trio Hochtirol en de Zillertaler Vagabunden. Ook maken we een aantal mooie uitstapjes naar onder andere de Kitzbüheler Alpen, een kaasmakerij in Fügen, Rattenberg en Brixlegg en u maakt een prachtige rit door het Zillertal.

Dag 1

Vertrek. De reisroute verloopt langs Keulen en Frankfurt naar München. Onze autocar brengt ons zorgeloos naar het Zillertal. Onderweg lassen we verschillende stops in. We worden in het hotel ontvangen met een welkomstdrankje. Ondertussen krijgt u er informatie over het hotel. U behoudt uw glas als souvenir. Aansluitend diner en overnachting.

Dag 2

Na het uitgebreid ontbijtbuffet maken we onder leiding van een plaatselijke gids een dorpswandeling tot aan de Pankraz- berger Wallfahrtskerk. Hij heeft ook iets“geestelijks” bij de hand. Vrije tijd voor het middagmaal. In de namiddag maken we een rondrit per Oldtimer-tractor door- heen de streek. We sluiten de middag af met een gezellige “Kaffeejause” (koffie met gebak) in het dorpscafé. Avondmaal in het hotel. Aansluitend begin van “hotel Pachmair’s Zillertaler Musikantenparade” met trio Hochtirol. Overnachting.

Dag 3

Na het ontbijtbuffet in het hotel genieten we van een prachtige panoramarit door het Zillertal via Zell am Ziller naar Mayrhofen en de Hintertuxer gletsjer. Gelegenheid voor een kleine wandeling tot aan de gletsjerwaterval. Of u kunt de “Gletscherbahn”nemen tot aan het Tuxerfernerhaus op 2.660 m. Of u kunt gewoon genieten van de omgeving en het prachtig uitzicht op de gletsjer. Vrije lunch. Terug naar het hotel via Aschau en Kaltenbach. In het hotel genieten we van een heerlijk grillbuffet. Vanavond staat er een optreden van Zillertaler Haderlumpen op het showprogramma. Overnachting in het hotel.

Dag 4

In de voormiddag bezoeken we de kaasmakerij in Fügen, achteraf mogen we ook even proeven. Nadien rijden we naar het gekende glasblazerstadje Rattenberg.
Bezoek aan het stadje, de plaatselijke kerk en grot en een glasblazerij. ’s Avonds opnieuw een speciaal diner in de vorm van een Italiaans buffet. Aansluitend “Festkon-zert der Bundesmusikkappelle Uderns”. Overnachting.

Dag 5

Ontbijtbuffet in het hotel. We rijden naar de Olympische stad Innsbrück: stadswandeling langs de Hofburg, het“Gouden dak”, bezoek aan de Domkerken de Maria Theresienstrasse. Vrije tijd en gelegenheid tot middagmaal. Na de middag rijden we naar het grootste meer van Tirol, de Achensee voor gelegenheid tot boottocht en vrije tijd in Pertisau. Terug naar het hotel waar we genieten van een overheerlijk diner. We sluiten de avond af met een optreden van Rita &Andreas – de stemmen van het Zillertal. Overnachting in het hotel.

Dag 6

Na het ontbijtbuffet rijden we via de Gerlospass naar de wereldberoemde Krimmler watervallen. Vrije tijd om het natuurschoon te bewonderen. Verder naar Kitzbühel. Vrije tijd voor het middagmaal. Vervolgens rijden we door het romantische Brixental ende Kitzbüheler Alpen. Na zonsondergang barst de originele Tiroleravond los met het optreden van de bekende “Brauchtumsgruppe d’Alper” en de Zillertaler Vagabunden. Overnachting in het hotel.

Dag 7

Ontbijtbuffet in het hotel. Onze onvergetelijke muzikale vakantie loopt helaas ten einde. Via de Duitse autobanen beginnen we onze terugreis, met regelmatige stops. Verder via Frankfurt naar Keulen en Aken naar uw afstapplaats.

Hotel

Hotel Pachmair **** in Uderns

Het gezellige hotel Pachmair is ideaal gelegen in het Zillertal. De gemoedelijk ingerichte kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet, telefoon, televisie, radio, kluis en haardroger. Verder beschikt het hotel over een zwembad, sauna, whirlpool en solarium.

Periode

€ 840

25/08/2019 – 31/08/2019

Eenpersoonskamer : +€ 75

Eigen Diederik autocar

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
  • Wijn, bier en alcoholvrije dranken bij de diners in het hotel
  • ’s Middags koffie met gebak in het hotel (als we in het hotel zijn)
  • Themadiners, avondshows en –optredens (zoals vermeld in programma)
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

 • Eventuele toegangsgelden
 • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze Kamertype (verplicht invullen)
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: