Typisch Oostenrijk - De combinatie van traditioneel en modern

De kleinste en meest westelijke deelstaat van Oostenrijk ligt tussen de Bodensee en de Arlberg.
Vorarlberg staat bekend om zijn veelzijdige natuur- en cultuurlandschappen en de bijzondere mix tussen oude en moderne architectuur. Onderweg kom je oude ambachten tegen, tijdloze architectuur en mensen die van traditie houden en open staan voor nieuwe dingen. Ervaar de schoonheid van de bergzomer tijdens uw vakantie in Vorarlberg.

Dag 1

Langs de autobaan via Aken, Bonn en Koblenz, met gelegenheid tot ontbijt en middagmaal onderweg, naar Ulm. Via Bregenz naar ons hotel in Stuben. Avondmaal en overnachting.

Dag 2

Ontbijt in het hotel. Vrije voormiddag in Stuben. Om 11u00 worden we verwacht voor de welkomstcocktail met aansluitend het middagmaal. In de namiddag met de bus naar St. Anton voor een geleide wandeling in de boeiende omgeving, waar we kennis maken met de lokale fauna en ora. Avondmaal en overnachting.

Dag 3

Ontbijt. Uitstap voor een ganse dag. Over de Flexenpas door Bregenzer Wald naar Bregenz. Na de middag naar Lindau, het eilandstadje in de Bodensee. Boottocht naar Bregenz. Nadien terug naar hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 4

Ontbijt in het hotel. In de voormiddag Grillparty: u vist uw eigen forel, die u daarna kan grillen en opeten. Na de middag lichte wandeling langs de rivier de Lech. ’s Avonds wonen we een typische Tiroleravond bij. Overnachting in het hotel.

Dag 5

Na het ontbijt maken we een daguitstap naar het Ötztal. Bezoek aan de grootste waterval van Tirol, de Stuibenfall. Bezoek van de Rettenbach- en de Tiefenbach gletsjer. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 6

In de voormiddag naar Wattens: de bakermat van Swarovski, gelegen in de Tiroler Alpen. Bezoek aan de Swarovski Kristal werelden. Vervolgens naar Innsbruck: middagmaal. In de namiddag geleid stadsbezoek en vrije winkeltijd. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 7

Doorheen het Klöstertal naar de Duitse grens. Via de Duitse autobaan langs Ulm en Heilbronn met gelegenheid tot vrij middag- en avondmaal onderweg. Verder door naar uw oorspronkelijke opstapplaats.

Hotel

Hotel Apres Post *** in Stuben am Arlberg
Het volledig vernieuwde Hotel Post ligt midden in het centrum van Stuben en beschikt over ruime kamers met een moderne, eigen badkamer. Het hotel biedt gasten ter ontspanning een stoombad, 2 sauna’s en een infraroodcabine. De kamers in Post Hotel zijn voorzien van een kabel-tv, een kluisje, een radio en een telefoon. Alle eigen badkamers beschikken over een haardroger.

Periode

€ 895

28/07/2019 – 03/08/2019

Eenpersoonskamer : +€ 48

Eigen Diederik Autocar

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van vol pension in een tweepersoonskamer
  • Tiroleravond in het hotel
  • Luchthaventaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Niet vermelde toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze Kamertype (verplicht invullen)
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: