Typisch Oostenrijk - De combinatie van traditioneel en modern

Dag 1

Langs de autobaan via Aken, Bonn en Koblenz, met gelegenheid tot ontbijt en middagmaal onderweg, naar Ulm. Via Bregenz naar ons hotel in Stuben. Avondmaal en overnachting.

Dag 2

Ontbijt in het hotel. Vrije voormiddag in Stuben. Om 11u00 worden we verwacht voor de welkomstcocktail met aansluitend het middagmaal. In de namiddag met de bus naar St. Anton voor een geleide wandeling in de boeiende omgeving, waar we kennis maken met de lokale fauna en flora. ’s Avonds gaan we hobbykoken, we maken zelf ons avondmaal klaar. Overnachting.

 

Dag 3

Ontbijt. Uitstap voor een ganse dag. Over de Flexenpas door Bregenzer Wald naar Bregenz. Na de middag naar Lindau, het eilandstadje in de Bodensee. Boottocht naar Bregenz. Nadien terug naar hotel voor avondmaal. ’s Avonds kunnen we nog een diavoorstelling over de winters in Stuben bijwonen. Overnachting.

A7CCBD40-4AD4-40D7-BE23-6FC8D7695122

Dag 4

Ontbijt in het hotel. In de voormiddag Grillparty: u vist uw eigen forel, die u daarna kan grillen en opeten. Na de middag lichte wandeling langs de rivier de Lech. ’s Avonds wonen we een typische Tiroleravond bij. Overnachting in het hotel.

Dag 5

Na het ontbijt maken we een daguitstap naar het Ötztal. Bezoek aan de grootste waterval van Tirol, de Stuibenfall. Bezoek van de Rettenbach- en de Tiefenbach gletsjer (bij goed weer). Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 6

Na het ontbijt maken we een uitstap naar Het Vorstendom Liechtenstein, met zijn 160 km2 één van de kleinste staten van Europa. Vaduz, liefdevol ook “Städtle” (stadje) genoemd, is hoofdstad van het kleine Vorstendom Liechtenstein. Klein maar fijn: het Vorstendom Liechtenstein mag dan wel een van de kleinste staten zijn, maar het is bijzonder rijk aan geschiedenis en tevens een economische macht. De levendige oude binnenstad van het “Städtle” nodigt tot flaneren uit. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 7

Doorheen het Klöstertal naar de Duitse grens. Via de Duitse autobaan langs Ulm en Heilbronn met gelegenheid tot vrij middag- en avondmaal onderweg. Verder door naar uw oorspronkelijke opstapplaats.

Hotel

Hotel Apres Post *** in Stuben am Arlberg
Het volledig vernieuwde Hotel Post ligt midden in het centrum van Stuben en beschikt over ruime kamers met een moderne, eigen badkamer. Het hotel biedt gasten ter ontspanning een stoombad, 2 sauna’s en een infraroodcabine. De kamers in Post Hotel zijn voorzien van een kabel-tv, een kluisje, een radio en een telefoon. Alle eigen badkamers beschikken over een haardroger.

0932B5AE-9C47-4D43-A194-56C7E7507E94

Periode

26/07/2020 – 01/08/2020

 

€ 925

 

Eenpersoonskamer : +€ 60

Eigen Diederik Autocar

 

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van vol pension in een tweepersoonskamer
  • Tiroleravond, hobbykoken, forelvissen, filmavond
  • Luchthaventaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Niet vermelde toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming**
Afreisdatum**
Aantal personen**
Voornaam reiziger 1**
Achternaam reiziger 1**
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer**
Postcode en gemeente**
E-mailadres**
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
** verplicht in te vullen velden
Keuze Kamertype
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: