Stap aan boord van het Msc Musica cruiseschip en ervaar een betoverende wereld van warmte en muziek, vol onvergetelijke momenten.

Dag 1

Rechtstreekse vlucht van Brussel naar Venetië. Na aankomst kort bezoek aan de stad. Transfer naar de haven voor inscheping op ons luxeschip, de MSC Musica. Vertrek van het schip is omstreeks 16u30. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 2

Het schip komt omstreeks 13u00 aan in Brindisi. (Italië) Brindisi is de provinciale hoofdstad van Puglia. Door de gunstige ligging aan zee is de stad al jaren een belangrijk handelscentrum. Ook lag de stad vroeger aan de Romeinse weg Via Appia, die later vervangen werd door de Via Trajana. Hierdoor heeft de stad veel belangrijke bezienswaardigheden die je kunt zien tijdens ons bezoek. Het schip vaart opnieuw af omstreeks 18u00. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 3

We varen verder naar Griekenland. Hetschip komt omstreeks 11u00 aan in Katakolon. Katakolon is een kleine kustplaats in Griekenland in de baai van Agios Andreas, op slechts 20 km afstand van het eeuwenoude Olympia. De historische associaties met en de weerklank van Olympia, waar meer dan duizend jaar de belangrijkste Panhelleense spelen werden gehouden, worden alleen geëvenaard door Delphi en Mycene. Het is een van de grootste oude plaatsen in Griekenland. Het schip vaart opnieuw af omstreeks17u00. Avondmaal en overnachting aanboord.

Dag 4

Ontbijt aan boord. We komen rond 08u00 aan op het Griekse eiland Mykonos waar we rondstruinen door het doolhof van smalle straten. De doolhofachtige indeling was ooit bedoeld om piraten te verwarren die Mykonos plaagden in de achttiende en vroege negentiende eeuw en het heeft tot op de dag van vandaag nog hetzelfde effect op bezoekers. Wanneer u van boord gaat van uw MSC cruise is het verdwalen in de wirwar van straten en steegjes een attractie op zich. Het schip vaart opnieuw af omstreeks 19u00.Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 5

Aankomst omstreeks 07u30 in Piraeus,sinds de klassieke oudheid al de haven
van Athene geweest, toen de zogenaamde Lange Muren, waarvan de overblijfselen nog steeds te zien zijn, werden gebouwd om het te verbinden met de stad. Vertrek van het schip is voorzien omstreeks 16u30. U heeft nog de mogelijkheid gebruik te maken van de faciliteiten van het schip. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 6

Ontbijt en vrije voormiddag aan boord. Rond de middag komen we aan in Sarande (Albanië). Met één van de mooiste natuurlijke omgevingen langs de hele Albanese kust, en met stranden van kleine natuurstenen en haar prachtige blauwe zee, is Sarande – vlakbij de Griekse grens  één van de meest gewaardeerde toeristenbestemmingen aan de Ionische zee geworden. Een paar van de bezienswaardigheden zijn de ruïnes van het oude Onchesmos, de resten van de stad Foinike, de Romeinse archeologische vindplaats Butrint, recent gerenoveerd en hersteld  tot haar oude glorie, en het negentiende-eeuwse Kasteel van Ali Pasha Tepeleni, één van de belangrijkste historische gebouwen van Albanië, met haar imposante vierkanten structuur uitkijkend over de Adriatische Zee. Voorziene vertrek van het schip rond 20u00. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 7

Ontbijt aan boord. Aankomst in Dubrovnik (Kroatië) rond 09u00. Dubrovnik is een ommuurde, door zee gehavende stad aan de voet van de grijze berg en de meest populaire cruisebestemming van Kroatië. Het is niet moeilijk te zien waarom. De oorspronkelijk middeleeuwsestad werd hervormd door barokke ontwerpers na een rampzalige aardbeving in 1667. De tijd in de historische kern van Dubrovnik lijkt sindsdien te hebben stilgestaan. Afvaart van ons schip omstreeks 15u00. Vrije middag aan boord van het schip. Avondmaal en overnachting.

Dag 8

Na onze laatste nacht op zee legt het schip vandaag terug aan in Venetië, waar aankomst voorzien is in de voormiddag. Ontscheping en terugvlucht naar België.

Cruiseschip

MSC Musica ****

Het leven aan boord is prachtig vanaf het moment dat u aan boord stapt: van de waterval met drie niveaus in de centrale foyer tot de transparante piano, drijvend op een kristallen vloer boven schitterend water. De designerplekken aan boord zijn even indrukwekkend, of u nu danst in de schitterende Crystal Lounge, ontspant in de stijlvolle Havana Club sigarenlounge, geniet van het wijnproeven, speelt in het Sanremo Casino of achterover leunt en geniet van de geweldige liveshow in het prachtige La Scala theater.. De ongelooflijk gevarieerdekeuken op dit mooie schip is uitmuntend, alles wordt vers bereid op traditionele wijze en met de beste ingrediënten. Geniet van heerlijke Italiaanse culinaire specialiteiten bij Il Giardino, verwen uzelf bij de Kaito Sushi Barof probeer een duizelingwekkend aanbod van authentieke Italiaanse pizza’s. Kom aan boord van MSCMusica en ontdek een magische wereld vol warmte en muziek, die elk moment van uw cruise onvergetelijk maakt. Het All inclusive drankenpakket houdt onbeperkte consumptie in van alcoholische en niet-alcoholische dranken inclusief wijn per glas, tapbier, frisdrank, warme dranken, mineraalwater en een ruime keuze aan drankjes en cocktails in de bar.De inbegrepen drankjes kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants.

Periode

21/09/2019 – 28/09/2019 (VOLZET)

Eenpersoonskajuit op aanvraag

Binnenkajuit : € 1570

Buitenkajuit : € 1680

Balkonkajuit : € 1790

 

Praktisch

Inbegrepen

 • Internationale vluchten Brussel – Venetië – Brussel
 • Transfer met lokale autocar luchthaven – haven – luchthaven
 • Verblijf op basis van vol pension in een tweepersoonsbinnenkajuit
 • All Inclusive Restaurant & Bar Drankenpakket tijdens de cruise
 • Fantastica beleving, ontworpen voor nog meer comfort
 • Fooien
 • Baantaksen, BTW & garantiefonds
 • Nederlandstalige begeleiding tijdens uw cruise

Niet inbegrepen

 • Eventuele toegangsgelden
 • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Traject

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze Kamertype (verplicht invullen)
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: