Stap aan boord van het Msc Seaview cruiseschip en ervaar een betoverende wereld van warmte en muziek, vol onvergetelijke momenten.

Dag 1

Rechtstreekse vlucht van Brussel naar Nice. Na aankomst transfer naar de haven van Cannes voor inscheping op ons luxeschip, de MSC Seaview. Afvaart van het schip is omstreeks 17u30. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 2

Het schip komt omstreeks 13u00 aan in Palma de Mallorca. Palma is een levendige plek en ver verwijderd van de toeristische plaatsen rond de baai. De bezienswaardigheid van Palma is de kathedraal die de waterkant domineert en zich bevindt in het oudste gedeelte van de stad, vol met steegjes en smalle weggetjes waarvan de noordelijke en oostelijke begrenzingen gemarkeerd worden door de straten die naast elkaar of in plaats van stadsmuren zijn gebouwd. Palma staat naast zijn imposante kathedraal ook bekend voor de leuke winkelstraten, sfeervolle pleinen en de grote jachthaven. De stad kent vele mooie bezienswaardigheden, musea en indrukwekkende kunstgaleries. Het schip vaart opnieuw af omstreeks 22u30. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 3

We varen verder naar Barcelona, waar het schip aankomt omstreeks 07u00. Na het ontbijt kan u kennis maken met de bruisende Spaanse hoofdstad. Een uitstap naar het stadscentrum van Barcelona garandeert dat u wereldbefaamde kunstmusea, designrestaurants, bars, galerieën en winkels tegenkomt. Gaudí’s meesterlijke kerk, de Sagrada Família, en de wereldberoemde boulevard, de Rambla, zijn twee van de meest begeer- lijke bezienswaardigheden. Ook wanneer u denkt dat u de toeristische wijken goed kent, is er altijd wel wat te doen tijdens uw bezoek – tapasbars verborgen in steegjes die eeuwenlang hetzelfde zijn gebleven, designboetieks in gerenoveerde oude stadswijken, goedkope lunches bij tavernes, gastronomische restaurants, ambachtelijke winkels en werkplaatsen, fin-de-siècle cafés, gerestaureerde middeleeuwse paleizen en buurt- markten. Het schip vaart opnieuw af omstreeks 18u00. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 4

Ontbijt aan boord. We komen rond 12u00 aan in Ajaccio, een ontspannen en mooie plaats voor een bezoek aan Corsica dat een heerlijk mild klimaat biedt en talloze leuke cafés, restaurants en winkels. De kern van de oude binnenstad van Ajaccio – een cluster van eeuwenoude straatjes die het noorden en zuiden van Place Foch opgaan en eindigt aan zee bij de haven en de jachthaven – is de grootste trekpleister. Het schip vaart opnieuw af omstreeks 19u00. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 5

Aankomst omstreeks 07u00 in Genua, een geweldig eclectische, levendige stad vol met rauwe stijlen. “La Superba” (de uitstekende), zoals de stad bekend stond op het hoogtepunt van haar mediterrane macht, beschikt inderdaad over meer pit en mysterie dan alle omliggende kustresorts samen. Tijdens uw verblijf in Genua kunt u het oude centrum verkennen: een dichte en fascinerende wirwar van middeleeuwse steegjes, thuisbasis van grote palazzi gebouwd in de zestiende en zeventiende eeuw door rijke handelsfamilies van Genua en nu omgetoverd tot musea en kunstgalerijen. Vertrek van het schip is voorzien omstreeks 18u00. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 6

Ontbijt. Rond 07u00 meren we aan in La Spezia. De haven aan het uiteinde van de majestueuze Golf van La Spezia, een indrukwekkende reeks van eilanden en ruwe landtongen die ook de Golf van de Dichters wordt genoemd. La Spezia is ingeklemd tussen de heuvels en de zee en bestaat nu grotendeels uit autovrije straten achter de door palmen omzoomde havenpromenade van de Viale Mazzini en de drukke Via Chiodo. Voordat u verder reist, moet u een stop maken bij de adembenemende gevouwen kustlijn van de Cinque Terre (vijf landen), die zich uitreikt tussen het strandresort Levanto en de haven van La Spezia. Het is vernoemd naar vijf kleine dorpjes: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore. Deze dorpjes liggen ingeklemd in een reeks van baaien tussen steile kliffen en het gebied is door zijn afgelegen, prachtige ligging het belangrijkste landschappelijke hoogtepunt van de hele Riviera. Voorziene vertrek van het schip rond 19u00. Avondmaal en overnachting aan boord.

Dag 7

ntbijt aan boord. Aankomst in één van de grootste havens van Italie nl. Civitavecchia rond 07u00. Civitavecchia heeft een eeuwenoude geschiedenis vanwege de baaien langs de kust, die een perfecte schuilplaats boden aan schepen, waardoor het een natuurlijke haven werd, lang voordat cruiseschepen de zeeën bevoeren. Tijdens uw verblijf in Civitavecchia kunt u het centrum gemakkelijk te voet bezoeken. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn de Forte Michelangelo, Piazza Vittorio Emanuele II, Piazza Leandra… Er zijn tal van bars en restaurants die zeevruchten serveren. Afvaart van ons schip omstreeks 18u00. Avondmaal en overnachting.

Dag 8

Na onze laatste nacht op zee legt het schip vandaag terug aan in Cannes, waar aankomst voorzien is rond 08u30. Ontscheping. Bezoek aan de stad Cannes, met de smetteloze hotels aan zee en exclusieve strandfaciliteiten, glamoureuze jachten en designer boetiekjes in vele opzichten het summum van een badplaats aan de Rivièra. Ondanks het glamoureuze imago is Cannes ook een mooie kustplaats. Promenade de la Croisette moet u gezien hebben tijdens uw bezoek met de dure hotels – het Martinez en Carlton – aan de ene kant en de privéstranden aan de andere kant. ’s Avonds transfer naar Nice en terugvlucht naar België.

Cruiseschip

MSC Seaview ****:

MSC Seaview is het tweede schip van de Seaside generatie. Met een lengte 323 meter lang en een gewicht van 154.000 ton, zal het schip een maximale capaciteit van 5429 gasten voorzien. Er zijn diverse mogelijkheden om de tijd door te brengen op het schip met faciliteiten zoals de mogelijkheid om buiten te eten en drinken en te ontspannen in de mediterrane zon met het beste uitzicht op zee. Het aantal balkonkajuiten is uitgebreid met uitzicht op zee en openbare ruimtes met elk element om te genieten van de zon en de zee. Een uniek ontwerp kenmerkt de MSC Seaview; namelijk de indrukwekkende 360° glazen ‘boulevard’ met glazen balustrades die ronddraait rond het hele schip. Deze prachtige openbare ruimte fungeert als een levendig recreatiegebied waar op gewandeld kan worden in de buitenlucht, te eten en drinken in een verscheidenheid aan bars en restaurants of te winkelen in de boetieks met een spectaculair uitzicht op zee. Het All inclusive drankenpakket houdt onbeperkte consumptie in van alcoholische en niet-alcoholische dranken inclusief wijn per glas, tapbier, frisdrank, warme dranken, mineraalwater en een ruime keuze aan drankjes en cocktails in de bar. De inbegrepen drankjes kunnen worden genuttigd in alle bars en restaurants.

Periode

24/09/2020 – 01/10/2020

 

€ 1405 Binnenkajuit

€ 1535 Buitenkajuit

€ 1685 Balkonkajuit

 

 

Eenpersoonskajuit : op aanvraag

 

 

Praktisch

Inbegrepen

 • Internationale vluchten Brussel – Nice – Brussel
 • Transfer met lokale autocar luchthaven – haven – luchthaven
 • Verblijf op basis van vol pension in een tweepersoonsbinnenkajuit
 • All Inclusive Restaurant & Bar Drankenpakket tijdens de cruise
 • Fantastica beleving, ontworpen voor nog meer comfort
 • Fooien
 • Baantaksen, BTW & garantiefonds
 • Nederlandstalige begeleiding tijdens uw cruise

Niet inbegrepen

 • Eventuele toegangsgelden
 • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
 • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Traject

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming**
Afreisdatum**
Aantal personen**
Voornaam reiziger 1**
Achternaam reiziger 1**
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer**
Postcode en gemeente**
E-mailadres**
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)**
** verplicht in te vullen
Keuze Kamertype (verplicht invullen)
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: