Wagenpark

Onze honderden klanten kennen reeds het comfort van onze autocars. Onze luxueuze autocars, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen, zijn uitgerust met zetels met grote beenruimte, dvd- en muziekinstallatie, airconditioning, leeslampjes, minibar, toilet en grote bagageruimte. We hebben autocars die variëren in grootte van 20, 30, 40, 50 en 80 plaatsen.

Om de kwaliteit van onze autocars te waarborgen, beschikken wij over een eigen garage en monteurs die er dagelijks voor zorgen dat onze autocars zowel technisch als visueel in orde zijn.

Ontdek ons wagenpark

Chauffeurs

De chauffeurs spelen een grote rol bij het slagen van uw reis. Daarom is het goed voor u om te weten dat de meeste chauffeurs, tevens gastheer en reisleider, al vele jaren bij ons bedrijf werkzaam zijn. Ze zijn dan ook het visitekaartje van de firma waarop u kunt bouwen.

Onze chauffeurs worden dan ook met zorg uitgekozen en worden intern opgeleid, en nemen deel aan diverse opleidingen en trainingen.

Onze chauffeurs zijn vakbekwaam, flexibel en hebben een jarenlange ervaring met reizen in binnen- en buitenland.

Autocar verhuur

Dag- en meerdaags autocarverhuur
Buiten de individuele dag en meerdaagse reizen die gedurende het hele jaar worden georganiseerd voor particulieren en groepen, kunnen wij natuurlijk op ieder denkbaar vlak een vervoerswens invullen. Of het nu gaat om een personeelsuitstap, een familie-uitstap, een schooluitstap of bedrijfsbezoek, alles kan worden geregeld. Tal van particulieren, bedrijven, verenigingen en scholen maken al jarenlang gebruik van onze diensten.

Schoolreis- en leerlingenvervoer
Zowel voor het huren van een bus voor leerlingenvervoer, als het organiseren van de volledige dag of meerdaagse schoolreis, kan u terecht bij Diederik reizen. Dagelijks vervoeren onze autocars scholieren van en naar school, zwembad of turnlocatie. Voor de leerkrachten brengt het organiseren van een schoolreis veel extra werk met zich mee. Diederik reizen kan zoveel mogelijk helpen om deze dag te organiseren Zowel de busreis, de maaltijden en/ of entrees kunnen door ons geregeld worden.

Fiets – autocarverhuur
De fiets-touringcars zijn voorzien van maximum 49 zitplaatsen, gps systeem, dvd, cd speler, koffieapparaat, koelkast, toilet, airco. De fietsentrailer biedt plaats aan maximaal 40 normale fietsen. De fietsen worden vervoerd op eigen risico. Er kan geen speciale verzekering voor het vervoer worden afgesloten.

Bedrijfsvervoer
Diederik reizen kan tevens zorgen voor het vervoer van personeelsleden. Al meer dan 50 jaar hebben wij ervaring met bedrijfs- en personeelsvervoer. Door de beschikbaarheid van diverse wagens en capaciteiten kunnen wij u een concreet vervoersconcept op maat aanbieden.

Catering
Bent u lang onderweg, heeft u geen tijd om een koffie- of lunchstop te maken, of wilt u uw gasten eens extra verwennen, laat ons dan catering aan boord verzorgen. Zoals koffie en thee, ontbijtkoeken, belegde broodjes, frisdranken, alcoholische dranken, versnaperingen, etc.

Incoming

Reeds 20 jaar verzorgen wij het autocarverhuur voor meerdere nationale en internationale reisorganisatoren. Wij rijden inkomend toerisme voor gasten uit alle delen van de wereld. Onze chauffeurs spreken Engels en Frans en hebben een ruime bestemmingskennis.

Offerte aanvraag

Voornaam Naam (verplicht invullen)
E-mailadres (verplicht invullen) Telefoonnummer (verplicht invullen)
Reisdatum vertrek (dag/maand/jaar)
Aantal personen
Vertrekplaats
Vertrektijd
Bestemming
Reisdatum terugkomst (dag/maand/jaar)
Voorziene thuiskomst
Bus tussentijds nodig? Ja/Nee
Extra opmerkingen?