Maatregelen ivm crisis Coronavirus

Gezien de uitzonderlijke situatie waarmee we allemaal worden geconfronteerd als gevolg van Covid-19, willen wij u een update geven over wat dit betekent voor uw reisplannen met DIEDERIK REIZEN

Gratis omboeking mogelijk

We begrijpen dat deze situatie tot onzekerheid kan leiden en als u dus bestaande reisplannen heeft die u nu liever wilt wijzigen, kunt u nu uw reisdatum of bestemming TELEFONISCH OF PER MAIL wijzigen, wij zien af van de wijzigingstoeslag voor alle bestaande boekingen.  Mocht u uw reisplannen vanaf morgen willen wijzigen of uitstellen, kunt u zonder wijzigingstoeslag omboeken naar een andere afreisdatum of bestemming, . De nieuwe vertrekdatum dient echter voor 30 december 2020 plaats te vinden. Als er een verschil in tarief is, wordt dit uiteraard aangepast.

Kostenloos annuleren is mogelijk voor vertrekken tot en met 30 april 2020, verder kunnen wij nog geen uitsluitsel geven omtrent de annulatiekosten, aangezien deze afhankelijk zijn van de situatie op dat moment. Vertrekken vanaf 1 mei worden herbekeken voor 10 april 2020.   Wij betalen alle bedragen terug die u voor deze reis heeft betaald.

 Bovenal willen wij u verzekeren dat de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze klanten voorop staan 

Voor klanten die bezorgd zijn over blootstelling aan Covid-19, willen wij benadrukken dat wij extra maatregelen nemen om de gezondheid en het welzijn van onze klanten te waarborgen.

 Wij danken u voor uw begrip en blijven tot uw dienst

Voor uw toekomstige groepsreizen,

maar ook voor uw pakketreis,  vlieg – cruise – auto – fiets en andere  die u individueel wenst te reserveren.  Wij hebben connecties in de reiswereld, Tui, Transeurope, Caractere, Live to travel, Sn Brussels airlines, en vele andere.

Wij willen benadrukken dat u beter bent beschermt bij onvoorziene omstandigheden voor & tijdens uw reis indien u deze reserveert bij uw vertrouwde touroperator & reisagent !

Wij zitten reeds 56 jaar in de sector en in die tijd hebben we veel moeilijke situaties meegemaakt. Bij elke gelegenheid zijn wij dankzij onze klanten en onze mensen er sterker uitgekomen.

Wij willen u persoonlijk bedanken voor uw steun en we kijken ernaar uit u binnenkort in ons kantoor en / of in één van onze autocars te verwelkomen.

 

 

Beste groeten,

 

Diederik reizen team