De goede afspraken die we graag met u maken

Onze autocars en chauffeurs

We reizen enkel in dagreis, onze autocars bieden u veel comfort en maximale beenruimte. Toilet, airco, dvd speler, bar en verstel- bare zetels zijn dan ook standaard voorzieningen op elke autocar. Aan boord van de autocar vragen wij u vriendelijk niet te roken. Dit kan tijdens de regelmatige haltes. Onze reizen zijn optimaal verzorgd en bieden u zorgeloos reisplezier met vakbekwame en vriendelijke chauffeurs.

Bagage

Aan boord van de autocar is iedereen verantwoordelijk voor de eigen bagage. Laat dus nooit waardevolle voorwerpen achter in de autocar. In de bagageruimte staat uw bagage veilig, u kunt er tijdens de verdere rit niet meer bij. De ruimte is beperkt en daarom vragen wij u per persoon slechts één koffer met de normale afmetingen mee te nemen. Een inklapbare rolstoel of buggy kan worden meegenomen, wij vragen dit echter wel te melden bij boeking.

Er zal een extra label voorzien worden bij de reisdocumenten die de klanten aan hun bagage moeten bevestigen. Bij vertrek zal er strikt op toegezien worden dat enkel deze gelabelde bagagestukken meegenomen worden in de autocar. Met deze maatregel volgen we de internationale procedures die worden opgelegd ter verhoging van de veiligheid op reisbagage.

Diederik Reizen vakantie

Wijzigingen

In het belang van de deelnemers of om de kwaliteit van de reis te optimaliseren, behoudt Diederik reizen zich het recht om aspecten van de reis zoals hotel, dagindeling, bezoeken,… aan te passen. Deze wijzigingen zullen niet van doorslaggevend belang zijn voor het verdere verloop van de reis noch een waardever- mindering met zich meebrengen. In de mate van het mogelijke zal Diederik reizen u van deze wijzigingen op de hoogte brengen. Diederik reizen behoudt zicht ook het recht een reis te annuleren in geval hiervoor niet voldoende deelnemers zijn. U wordt hier uiterlijk 2 weken voor vertrek van verwittigd.

Wat is inbegrepen in de reissom

De busreis, alle verplaatsingen met de autocar en de diensten weergegeven in de reistekst zijn inbegrepen evenals alle uitstappen (tenzij anders vermeld) en de dienstvergoedingen. Alle vermelde prijzen zijn per persoon. Toegangsprijzen, prijzen van rondleidingen, attracties, bezoeken ed zijn op te vragen.

Wat is niet inbegrepen in de reissom

De dranken en alle uitgaven van persoonlijke aard, de annulatie- en bijstandsverzekering en alle niet vermelde diensten. verdere details worden duidelijk omschreven in de reistekst.

Reserveer tijdig

Tijdig reserveren heeft steeds zijn voordelen. De plaatsen in de autocar worden toegekend volgens de datum van inschrijving. Wie eerst inschrijft zit bijgevolg vooraan in de autocar. (enkel voor reizen met eigen autocar logo).

Vertrek- plaatsen

De vertrekplaatsen voor de meerdaagse reizen zijn verschillend van deze van de dagreizen. Wij werken, wat de dagreizen betreft, enkel regionaal met een centrale opstapplaats in Assenede (zie pagina 140).

Kwaliteitscontrole

Wij hechten veel belang aan uw beoordeling van uw reis en/of verblijf. Mogen wij u daarom vragen om na afloop van uw reis de ontvangen kwaliteitscontrole volledig in te vullen en ons terug te bezorgen? Op die manier kunnen we permanent aan de kwaliteit blijven werken.

Diederik Reizen Europa Vakantie