De goede afspraken die we graag met u maken

Onze autocars en chauffeurs

Ons volledig wagenpark wordt voortdurend vernieuwd. Toilet, airco, dvd speler, bar en verstelbare zetels zijn dan ook standaard voorzieningen op elke autocar. Aan boord van de autocar vragen wij u vriendelijk niet te roken. Dit kan tijdens de regelmatige haltes. Onze reizen zijn optimaal verzorgd en bieden u zorgeloos reisplezier met vakbekwame en vriendelijke chauffeurs. De autocars van Diederik Reizen worden uitgekozen op basis van stiptheid, veiligheid, comfort en technische prestaties. We reizen enkel in dagreis, onze autocars bieden u veel comfort en maximale beenruimte.

Bagage

Aan boord van de autocar is iedereen verantwoordelijk voor de eigen bagage. laat dus nooit waardevolle voorwerpen achter in de autocar. In de bagageruimte staat uw bagage veilig, u kunt er tijdens de verdere rit niet meer bij. Een inklapbare rolstoel of buggy kan worden meegenomen, wij vragen dit echter wel te melden bij boeking.

Omdat de ruimte beperkt is verzoeken we iedereen om slechts één koffer mee te nemen van normale afmetingen. We beperken het gewicht van de koffers tot een maximum van 23 kg per koffer. De handbagage moet passen in de luiken boven uw hoofd. Voor uw veiligheid mogen er tijdens de reis nooit zaken voor de nooduitgang of in het gangpad gezet worden.

Opgelet!

Naar aanleiding van de verscherpte controles op luchthavens na de recente gebeurtenissen, verhoogt Diederik Reizen vanaf de start van het reisseizoen ook de controle op bagage die meegenomen wordt in de autocars. Er zal een extra label voorzien worden bij de reisdocumenten die de klanten aan hun bagage moeten bevestigen.

Bij vertrek zal er strikt op toegezien worden dat enkel deze gelabelde bagagestukken meegenomen worden in de autocar. Met deze maatregel volgen we de internationale procedures die worden opgelegd ter verhoging van de veiligheid op reisbagage.

Diederik Reizen vakantie

Wijzigingen

In het belang van de deelnemers of om de kwaliteit van de reis te optimaliseren, behoudt Diederik reizen zich het recht om aspecten van de reis zoals hotel, dagindeling, bezoeken, … aan te passen. Deze wijzigingen zullen niet van doorslaggevend belang zijn voor het verdere verloop van de reis noch een waardevermindering met zich mee- brengen. in de mate van het mogelijke zal Diederik reizen u van deze wijzigingen op de hoogte brengen. Diederik reizen behoudt zicht ook het recht een reis te annuleren in geval hiervoor niet voldoende deelnemers zijn. U wordt hier uiterlijk 2 weken voor vertrek van verwittigd.

Wat is inbegrepen in de reissom

De busreis, alle verplaatsingen met de autocar en de diensten weergegeven in de reistekst zijn inbegrepen evenals alle uitstappen (tenzij anders vermeld) en de dienstvergoedingen. Alle vermelde prijzen zijn per persoon. Toegangsprijzen, prijzen van rondleidingen, attracties, bezoeken ed zijn op te vragen.

Wat is niet inbegrepen in de reissom

De dranken en alle uitgaven van persoonlijke aard, de annulatie- en bijstandsverzekering en alle niet vermelde diensten. verdere details worden duidelijk omschreven in de reistekst.

Reserveer tijdig

Tijdig reserveren heeft steeds zijn voordelen. De plaatsen in de autocar worden toegekend volgens de datum van inschrijving. Wie eerst inschrijft zit bijgevolg vooraan in de autocar.

Vertrek- plaatsen

De vertrekplaatsen voor de meerdaagse reizen zijn totaal verschillend van deze van de dagreizen. Wij werken, wat de dagreizen betreft, enkel regionaal met een centrale opstapplaats in Assenede.

Luchtvaart- partner

Onze vaste luchtvaartpartner Brussels Airlines, samen met Icelandair, Alitalia, SAS, Air Malta en Tarom vliegen u in alle veiligheid en comfort naar uw bestemming.

website1
Diederik Reizen Europa Vakantie