De lichtstad, stad van de liefde en mode, Bezoek aan het indrukwekkende Château de Versailles

Dag 1

We rijden richting Parijs met koffiestop onderweg. Aankomst in Parijs in de late voormiddag. We maken een rondrit langs de bijzonderste monumenten van de stad: Opera, Place Vendôme, Place de la Concorde, Champs Elysées, Arc de Triomphe, Trocadero (stop voor foto’s en uitzicht), Rue du Faubourg St. Honoré met Elysée paleis, Eiffeltoren en Invalides. Tijdens deze rondrit gelegenheid tot vrije lunch. Wie wenst kan een boottocht op de Seine maken. Mogelijkheid voor bezoek aan het Louvre of winkeltijd bij de warenhuizen: Printemps en Galeries Lafayette. Gelegenheid tot avondmaal en rit naar hotel voor overnachting.

Dag 2

Na het ontbijt rit naar Versailles. Gelegenheid tot bezoek aan kasteel en/of tuinen. Het is ook mogelijk een wandeling te maken in de stad. Rond de middag terug naar Parijs. Vrije tijd of winkeltijd bij de warenhuizen: Printemps en La Fayette. Gelegenheid bijwonen voorstelling documentaire lm over Parijs. Gelegenheid tot avondmaal en tot het bijwonen van een voorstelling in de beroemde Moulin Rouge. Overnachting in hotel.

Dag 3

Na het ontbijtbuffet rijden we naar Ile de la Cité waar uitgestapt wordt voor bezoek aan de Notre Dame en een wandeling langs de bouquinisten naar o.a. Stadhuis en Centre Pompidou. We maken nadien een rit door het Quartier Latin: Sorbonne, Panthéon, Luxemburg paleis en Boulevard St. Michel. Vrije lunch. Rit naar Montmartre voor een bezoek: langs Marché St. Pierre gaat het naar de Place du Tertre, Sacré Coeur en de kerk St. Pierre. Vertrek naar Belgie in de late namiddag met onderweg een vrij diner in een wegrestaurant.

Hotel

Hotel Résidence Europe *** in Parijs

Dit stijlvolle hotel ligt net buiten het centrum van Parijs en in de buurt van metrostation Mairie de Clichy. Het hotel biedt klassieke kamers en hedendaagse appartementen en studio’s, die allemaal voorzien zijn van een satelliettelevisie en gratis WiFi. In de lichte ontbijtruimte wordt dagelijks een compleet ontbijtbuffet geserveerd. Gasten kunnen een drankje drinken in de trendy lounge of op het verwarmde terras.

Periode

€ 225
  • 27/04/2018 – 29/04/2018
  • 01/11/2018 – 03/11/2018

Eenpersoonskamer : +€ 50

Eigen Diederik autocar

in dit programma wordt veel gewandeld !

 

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van kamer en ontbijt in een tweepersoonskamer
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Eventuele toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze kamertype (eenpersoons / tweepersoons)
Gewenste opstapplaats
Wenst u een verzekering?
Nog een vraag of opmerking?