Dag 1

Voorziene vertrek in Assenede. Rechtstreekse rit naar Baarle Hertog, het unieke enclavedorp waar de grenzen zichtbaar zijn gemaakt met speciale stoeptegels en aluminium plaatjes in het wegdek. We lossen de fietsen ten oosten van de stad en fietsen langs de wonderlijk grillige Belgisch-Nederlandse grens. Verder naar ons hotel. (+/- 30 km). Avondmaal en overnachting.

Dag 2

Na het ontbijt vertrekken we voor een gevarieerde fietstocht naar het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! Je vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. We fietsen door uitgestrekte bossen, langs de heidevelden en over zandheuvels. (+/- 70 km) Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dag 3

Ontbijt in het hotel. Vandaag fietsen we voorbij Oirschot, met zijn beschermde dorpsgezicht en meer dan 300 rijks- en gemeentelijke monumenten. Verder langs de Luchthaven van Eindhoven terug naar het noorden. We fietsen nog voorbij Best en Boxtel en rijden zo terug naar ons hotel. (+/- 70 km) Avondmaal en overnachting.

Dag 4

Na het ontbijt laden we de bagage in. Wij fietsen richting Tilburg. Vandaar fietsen we o.a. naar het Brabantse dorp Gilze, vooral bekend vanwege de nabijgelegen vliegbasis, Gilze-Rijen. We fietsen vandaag nog +/- 30 km. In de namiddag inladen fietsen en terugrit via Antwerpen naar Assenede.

Hotel

Landgoed De Rosep **** in Oisterwijk

Dit hotel ligt te midden van de groene natuur en en biedt romantische kamers, een luxueus wellness – en fitnesscentrum, een elegant restaurant, een eigen wijnkelder en een gezellige loungebar met open haard. Landgoed de Rosep bevindt zich op een schitterend privé- landgoed in een vredige omgeving, dat garant staat voor een ontspannen verblijf in het charmante Oisterwijk. U kunt elke ochtend goed beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet en met een wandeling door de grote tuin. In het uitstekende restaurant van Landgoed de Rosep worden Franse gerechten geserveerd met eersteklas wijnen uit de eigen wijnkelder. De ruime kamers zijn alle voorzien van veel comfort, zoals een eigen badkamer met een bad. Ze bieden ook allemaal een geweldig uitzicht op de prachtige, bosrijke omgeving. Het grote wellnesscentrum bestaat uit een binnenzwembad, een warm bubbelbad, een Finse sauna, een biosauna, een infraroodsauna en een Turks stoombad.

Periode

14/06/2020 – 17/06/2020

 

€ 555

 

Eenpersoonskamer : +€ 174

Eigen Diederik Autocar + Fietsremorque

 

 

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per eigen luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Vervoer van uw eigen fietsen met fietsremorque
  • Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Eventuele toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering

Opgelet : Enkel opstap mogelijk in Assenede en Antwerpen 

Locatie

Reserveer nu

Keuze van reisbestemming (verplicht invullen)
Afreisdatum
Aantal personen
Voornaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Achternaam reiziger 1 (verplicht invullen)
Voornaam reiziger 2
Achternaam reiziger 2
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
E-mailadres (verplicht invullen)
Telefoonnummer (bij voorkeur gsm)
Keuze Kamertype (verplicht invullen)
Wenst u verzekering?
Gewenste opstapplaats: